Image Slide 1
Image Slide 1
Image Slide 1
Shadow
Slide

Доверливост

Ние стоиме зад нашите ветувања и обврски, градејќи доверба со секој наш клиент преку конзистентност и почитување на нашите зборови.

Агилност

Нашата способност да се прилагодиме и реагираме брзо на динамичните услови на пазарот гарантира дека вашите интереси се штитени во сите времиња.

Посветеност кон Квалитет

Нашата визија за подобро идно е заснована на стремежот кон извонредност во сите наши услуги и производи.

За секој ризик постои покритие

ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД БИТОЛА Ви ги нуди сите видови на осигурување за целосна безбедност под еден кров.

ВОЗИЛА
ВОЗИЛА
АВТОМОБИЛСКА ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕНА КАРТА
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ДОМ
ДОМ
ДОМАЌИНСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ПОЖАРНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ
ЗДРАВЈЕ
ЗДРАВЈЕ
ОСИГУРУВАЊЕ ОД НЕЗГОДА
ПАТНИЧКО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ
БИЗНИС
БИЗНИС
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ОСИГУРУВАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТ

Новости и актуелности

најнови објави

ПРИЈАВА НА ШТЕТА

ЗОИЛ Македонија

Ако се соочите со штета, ЗОИЛ Македонија е тука за да ви помогне со лесен и ефикасен процес на пријавување.

ПРИЈАВА НА ШТЕТА

ЗОИЛ Македонија

Ако се соочите со штета, ЗОИЛ Македонија е тука за да ви помогне со лесен и ефикасен процес на пријавување.