ЗА НАС

Осигурителната компанија ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА, Битола е акционерско друштво основано во 2023 година во Битола, со 100% домашен капитал.

МИСИЈА

Во светот на неизвесноста, нашето мото “Осигурајте ја Вашата иднина уште денес – ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА Вашата заштита кон неизвесниот свет” ја искажува нашата осветеност да Ви обезбедиме непрекинато чувство на безбедност и заштита.

Тука сме за вас, како Ваш надежен сојузник, спремни да ви обезбедиме спокој и сигурност во секој дел од Вашиот живот.

ВИЗИЈА

Во ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола, веруваме во заштитата на она што е најважно за вас. Со извонредна посветеност кон услугите, обезбедуваме сигурни решенија за осигурување на поединци, семејства и бизниси.

Основани на принципите на интегритет, доверба и насоченост кон клиентите, ја разбираме важноста да ги заштитиме вашите средства, вашите најблиски и вашата иднина. Нашиот тим од искусни професионалци работи неуморно за да ги прилагоди плановите за осигурување кои ги задоволуваат вашите уникатни потреби и ви обезбедуваат мир и спокој.

СТРАТЕГИЈА

Се стремиме да станеме лидери во осигурувањето, нудиме сеопфатен опсег на осигурителни производи, дизајнирани да ве покриваат во секој аспект од вашето животно патување. Без разлика дали барате автомобилско осигурување за да ги заштитите вашите возила, осигурување на дом за да о заштитите вашиот имот или животно осигурување за да ги обезбедите вашите најблиски, ние ве покриваме.

ВРЕДНОСТИ

За нас, клиентите не се само бројки, туку и вистински партнери во нашата мисија за обезбедување на сигурност и задоволство.о ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола, се гордееме со нашата персонализирана услуга и непоколебливата посветеност кон нашите клиенти. Нисе стремиме да изградиме трајни односи засновани на транспарентност, сигурност и меѓусебно почитување. Кога ќе не изберете како ваш партнер за осигурување, можете да верувате дека сте во добри раце на секој чекор од патот.

Ви благодариме што ја земате во предвид ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола за Вашите потреби за осигурување. Со нетрпение очекуваме да ве услужиме и да ви помогнеме да обезбедите посветла, позаштитена и посигурна иднина.

Целосен назив: Акционерско друштво за осигурување ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА, Битола

Скратен назив: ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола

Седиште на компанијата: ул. „Јане Сандански” бр.15, 7000 Битола, РС Македонија

ЕДБ: 400 2023571495 • ЕМБС: 7716567

Контакт:

тел.: (+389) 076 511 811 • (047) 512 053

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00

– Осигурување: info@zoil.mk

– Штети: steti@zoil.mk

– Понуди: ponuda@zoil.mk

– Сектор за економско финансиски работи: finansii@zoil.mk

– Офицер за заштита на лични податоци: zlp@zoil.mk

ЗА НАС

Осигурителната компанија ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА, Битола е акционерско друштво основано во 2023 година во Битола, со 100% домашен капитал.

МИСИЈА

Во светот на неизвесноста, нашето мото “Осигурајте ја Вашата иднина уште денес – ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА Вашата заштита кон неизвесниот свет” ја искажува нашата осветеност да Ви обезбедиме непрекинато чувство на безбедност и заштита.

Тука сме за вас, како Ваш надежен сојузник, спремни да ви обезбедиме спокој и сигурност во секој дел од Вашиот живот.

ВИЗИЈА

Во ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола, веруваме во заштитата на она што е најважно за вас. Со извонредна посветеност кон услугите, обезбедуваме сигурни решенија за осигурување на поединци, семејства и бизниси.

Основани на принципите на интегритет, доверба и насоченост кон клиентите, ја разбираме важноста да ги заштитиме вашите средства, вашите најблиски и вашата иднина. Нашиот тим од искусни професионалци работи неуморно за да ги прилагоди плановите за осигурување кои ги задоволуваат вашите уникатни потреби и ви обезбедуваат мир и спокој.

СТРАТЕГИЈА

Се стремиме да станеме лидери во осигурувањето, нудиме сеопфатен опсег на осигурителни производи, дизајнирани да ве покриваат во секој аспект од вашето животно патување. Без разлика дали барате автомобилско осигурување за да ги заштитите вашите возила, осигурување на дом за да о заштитите вашиот имот или животно осигурување за да ги обезбедите вашите најблиски, ние ве покриваме.

ВРЕДНОСТИ

За нас, клиентите не се само бројки, туку и вистински партнери во нашата мисија за обезбедување на сигурност и задоволство.о ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола, се гордееме со нашата персонализирана услуга и непоколебливата посветеност кон нашите клиенти. Нисе стремиме да изградиме трајни односи засновани на транспарентност, сигурност и меѓусебно почитување. Кога ќе не изберете како ваш партнер за осигурување, можете да верувате дека сте во добри раце на секој чекор од патот.

Ви благодариме што ја земате во предвид ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола за Вашите потреби за осигурување. Со нетрпение очекуваме да ве услужиме и да ви помогнеме да обезбедите посветла, позаштитена и посигурна иднина.

Целосен назив: Акционерско друштво за осигурување ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА, Битола

Скратен назив: ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола

Седиште на компанијата: ул. „Јане Сандански” бр.15, 7000 Битола, РС Македонија

ЕДБ: 400 2023571495 • ЕМБС: 7716567

Контакт:

тел.: (+389) 076 511 811 • (047) 512 053

– Осигурување: info@zoil.mk

– Штети: steti@zoil.mk

– Сектор за економско финансиски работи: finansii@zoil.mk

– Офицер за заштита на лични податоци: zlp@zoil.mk