ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

Автомобил

– Животот е патување, а нашиот автомобил е совршеното друштво за таа авантура.

– Почувствувај се сигурен во секој километар, заштитувајќи го вашето патување со нашето автомобилско осигурување.

Моторцикли

– Моторциклите нудат чувство на слобода истражувајќи отворени патишта, живописни патеки и невообичаени дестинации.

– Почувствувај го спокојот во авантурата со нашето осигурување на моторцикли.

Зелена Карта

– Возете со спокој и самодоверба истражувајќи ги странските патишта, знаејќи дека сте обезбедени со нашето меѓународно осигурување на автомобили.

 

 

 

 

АВТОМОБИЛСКА ОДГОВОРНОСТ

Автомобилската одговорност е задолжително осигурување, согласно законот. Со ова осигурување обезбедувате финансиска загуба доколку предизвикате сообраќајна незгода и нанесете материјална штета (возило, куќа, ограда…) или нематеријална штета (телесна повреда, смрт …) на други учесници.

ЗЕЛЕНА КАРТА

Зелена карта (осигурување на вашето возило во странство), евсушност осигурување од автомобилска одговорност во странство. Со ова осигурување обезбедувате финансиска загуба, доколку предизвикате сообраќајна незгода во странство. Во тој лучај ЗОИЛ МАКЕДОНИЈА АД Битола ќе ги надомести целокупните штети предизвикани кон трети лица или предмети.

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

Каско осигурување – осигурување на вашето возило. Со ова осигурување обезбедувате сигурност на вашето возило од настани во сообраќајот, временски непогоди, кражба, природни незгоди и други настани за кои сте или за кои не сте лично одговорни.